• vertigo_03.jpg
  • vertigo_02.jpg
  • vertigo_01.jpg

Poslovni objekt (diskoteka) na Goriški cesti v Ajdovščini

 

Lokacija, zemljevid

 

Poslovni objekt je del poslovnega kompleksa ob Goriški cesti v Ajdovščini. Stoji na parceli v izmeri 1.892 m2. Osrednji del objekta je pritličen in v tem delu je trenutno urejena diskoteka. Objekt je bil preurejen v diskoteko in pridobil uporabno dovoljenje v začetku leta 2008. Diskoteka zajema večji osrednji prostor ter prostor z vhodom, garderobo in prodajo kart. V diskoteki je urejena še galerija z nosilno jekleno konstrukcijo na katero vodijo širše enoramne stopnice. Bruto površina osrednjega dela je cca 474 m2, z dodatno površino kadilnice in vhoda cca 60 m2.

Na južnem delu so urejeni skladiščni prostori z ločenim zunanjim vhodom. V etaži je urejena pisarna in dodatni skladiščni prostori ter sanitarije za zaposlene. Bruto površina južnega dela je cca 180 m2 za vsako etažo.

Severni del je dvoetažen. V pritličju je urejen dodaten vhod v objekt, hodnik in preko njega povezava s stopniščem, ki vodi v gornje nadstropje. V pritljučju so sanitarije za goste diskoteke in del diskoteke, v nadstropju pa so dodatni prostori (pisarne, utiliti, kopalnica, čajna kuhinja, manjša shramba in prostor za klimat v vso potrebno strojno opremo).

Na vzhodni strani kompleksa je urejen priključek na Goriško cesto, preko katere je omogočen hiter dostop do avtoceste ali proti centru Ajdoviščine. 

Objekt se prodaja skupaj z opremo diskoteke.

Razred energetske učinkovitosti (Energetski razred): D

 

Cena: 375.000,00 EUR (vključuje opremo diskoteke)

Cena je brez davka in se obračuna po veljavni stopnji

Ponudbe, v katerih bo ponujena cena nižja od izhodiščne, ne bodo štele kot popolne in ne bodo obravnavane.

Prodajalec na podlagi tega oglasa ni zavezan k sklenitvi pogodbe o prodaji nepremičnine z najugodnejšim oziroma katerimkoli ponudnikom.